Webshop

In de webshop kun je diverse fotoproducten bestellen.

Heb jij ze al? De ansichtkaarten met unieke afbeeldingen van de elf steden van Friesland in de jaren zestig? Zowel met als zonder de Friese plaatsnaam op de ansichtkaart.
Of heb je liever ansichtkaarten met unieke nostalgische afbeeldingen?
Kijk snel in de ansichtkaartenshop en bestel deze unieke kaarten.
De kaarten worden regelmatig aangevuld.
Ook zijn er ansichtkaarten met unieke dorpsgezichten van Friesland in de jaren zestig. Ben je op zoek naar een afbeelding van een Friese plaats die niet op de site staat vermeld? Neem dan gerust even contact op, want misschien is er wel een afbeelding van maar moet die nog online worden gezet.
Klik op één van de onderstaande afbeeldingen en bekijk en bestel ze allemaal!

Heb je liever een fotoposter, foto op canvas, forex of hout? Het is allemaal mogelijk.
Klik hier om de in albums gesorteerde afbeeldingen te bekijken en jouw fotoproduct te bestellen. Kies zelf de maat en het materiaal.
Er worden regelmatig nieuwe afbeeldingen toegevoegd, die als fotoproduct besteld kunnen worden. Allemaal authentieke afbeeldingen over Friesland, zoals stads- en dorpsgezichten uit de jaren ’30 en ’60 in zwartwit en kleur. En afbeeldingen over Nederland, al dan niet met een vleugje nostalgie.
Ben jij op zoek naar een afbeelding van een specifieke Friese plaats die niet in de shop staat vermeld? Neem dan even contact op via het contactformulier of per email.
Niet van elke Friese plaats is een afbeelding beschikbaar.error: Content is protected !!