Hoe het werkt

Hoe gaat het in zijn werk?

In overleg met u wordt er een keuze gemaakt uit de soorten stambomen. Daarna wordt er gekeken welke persoon er als uitgangspunt van de stamboom wordt gekozen. U zelf of een familielid of kennis. U krijgt een formulier toegestuurd waarin u zelf de bij u bekende gegevens noteert (namen, data, woonplaatsen, werk, etc.).

Nadat die gegevens weer door ons zijn terug ontvangen, wordt er een offerte gemaakt op basis van vindbaarheid van de gegevens , de familiegrootte, de soort stamboom, de periode (tot ca. 1800 of verder terug in de tijd) en de uiteindelijke uitvoering.

De uiteindelijke stamboom kunt u op verschillende manieren ontvangen:

  • Per mail, als pdf -bestand;
  • Op een usb-stick;
  • Spiraal gebonden op A4 – formaat;
  • Als boek met een harde kaft.

Uiteraard zijn er in overleg ook andere mogelijkheden.

Gedurende het werken aan uw stamboom wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De stamboom kan worden aangekleed met familiefoto’s en eventuele andere documenten. In dat geval komt er een meerprijs overheen op basis van de hoeveelheid beeldmateriaal. Beeldmateriaal wordt het liefst digitaal en in hoge resolutie (1200 dpi) toegestuurd. Maar It âlders erf kan het beeldmateriaal ook zelf digitaliseren.
Moeten er voor het onderzoek archieven worden bezocht, dan brengt dat extra kosten met zich mee. U wordt van deze en eventuele andere extra kosten altijd op de hoogte gebracht. Bij extra zoekwerk wordt er gewerkt volgens een uurtarief van €55,00 incl. btw.

error: Content is protected !!