Persoonsgebonden

Een persoonsgebonden boek gemaakt met de persoon in kwestie zelf over gebeurtenissen uit het eigen leven, maar ook de wereld om hen heen. Denk aan woonplaats, verenigingsleven, spelletjes van vroeger, radio en tv, reclame, enz.

Gebeurtenissen van het verleden tot het nu. Herinneringen die nooit vergeten mogen worden, maar waar vaak te weinig tijd en aandacht voor is, totdat….het meestal te laat is…..

“It âlders erf” gaat voor u in gesprek met uw vader, opa, oma of over wie u een Pr@@tboek wilt laten maken. Al het verzamelde materiaal wordt door “it âlderserf” verwerkt tot een Pr@@tboek dat voornamelijk uit afbeeldingen  zal bestaan. Door het samen bekijken van het Pr@@tboek komen de herinneringen weer tot leven en u zult versteld staan van de zaken die boven komen die u nog niet wist!
Het Pr@@tboek is een boek dat op een zichtbare plek in de woonkamer kan blijven liggen, zodat iedereen die op bezoek komt er in kan bladeren. En dát is nu juist de kracht van het Pr@@tboek . Al bladerend het gesprek op gang brengen over wat u ziet in het boek, omdat het uitnodigt tot het stellen van vragen. U zult zien dat het Pr@@tboek zowel u als de eigenaar voldoening geeft. “Wat hebben we het leuk gehad bij opa. En wat hebben we gezellig zitten praten. Nooit geweten dat hij …..”
“It âlderserf” verwerkt daarnaast de gesprekken tot een leesbaar document dat ter ondersteuning kan dienen bij het Pr@@tboek. Waardevol voor nu en later.

Een Pr@@tboek is prima in te zetten bij mensen met afasie of geheugenverlies.

Prachtig om cadeau te geven bij een verjaardag, jubileum of gewoon als een leuke en waardevolle herinnering.
Want iedereen verdient het om in gesprek te blijven.

TOTAALPAKKET

error: Content is protected !!